26 Augusti 2010

Lalalallalaa.....

Jobbar, går hem, äter, sover. Jag är inne på ett 10 dagarspass i streck, där jag har 3 dagar kvar.

Referensföretaget har börjat ta hand om våra referenser nu.
3 veckor senare. Det är ju fantastiskt!


Nu är det plötsligt jätteviktigt för dem att få alla uppgifter skitfort. Om vi ska få lägenheten måste vi skriva kontraktet inför fredag den 3:e sept nästa vecka. Jag börjar tycka att de har gjort referenschecken jobbigare än den borde vara - så om de strular till något för oss kommer jag att skriva ett långt argt inlägg i denna blogg om engelsk byråkrati och dubbelmoral. Det inlägget har jag iof kanske skrivit lite halvt tidigare någongång. Men för att göra inlägget sådär trovärdigt och strukturerat känns det som att jag måste ha något konkret att vara sur på. Och jag vill ännu inte ta ut varken seger eller förlust i förväg. Vi får hoppas att allt går vägen. (Både jag och Daniel är ganska oroliga)

I'm off to the office. Will pick up a cup of the usual 99 pence-coffe from Pret A Manger on the way. Should also remember to bring something for lunch.. Everything's gonna be alright.


23 Juli 2010



Igår såg jag sista avsnittet av Gilmore Girls. Sista avsnittet av alla säsonger. 153 avsnitt, 115 timmar. Total eskapism. Väldigt lugnande för kropp och själ.


Daniel och jag väntar på att referenschecken för den nya lägenheten ska bli klar. Vi signerade ett kontrakt den 4:e Augusti. Idag är det den 23:e, vilket innebär att de haft 21 dagar på sig att ta reda på om landlorden ska ångra sig eller ej. Återkommer när vi har något klart besked, vi hoppas verkligen kunna flytta in på överenskommet inflyttningsdatum 3:e september. Som för övrigt är min födelsedag - ingen dålig födelsedagspresent till mig själv va!?

London har ganska slaskigt väder. Det är sol, regn, sol, regn, sol, regn. I vanlig ordning alltså. Tyvärr är det lite kallare än tidigare och jag börjar få höstkänslor. Är sugen på att sitta inne och dricka varmt te. Köpa halsdukar och varma tröjor. Sistnämnda köpte jag en igår. Jag behövde den för jag glömde en av mina favorittröjor hos mamma.

Jag har börjat 7.30 varje morgon i ungefär en vecka. Märkligt nog känns det som att man får ut så mycket av dagen när man går upp klockan 5 varje morgon. Även om jag inte varit vidare produktiv (komigen, jag har just avslutat alla säsonger av Gilmor Girls) så har jag hunnit med massor av saker.

Nu sitter jag å längtar efter att flytta från den här skokartongen. Okej, den är jättemysig och jag o Daniel har det jättebra. Men jag längtar efter att få massor av plats  runtomkring mig. Och efter att kunna köpa lite nya saker, bo in sig, kunna sitta i ett annat rum o äta frukost. Allt sånt där.




17 Augusti 2010




Hey, hur kommer det sig att det bara finns en enda ACNE concept store i hela London? Jag behöver verkligen ett par jeans nämligen. Ett par som håller längre än de 10-pundsjeans jag köpte på Primark. De höll i typ 2½ månad. Jag behöver ett par som håller i 5 år.

Idag åt jag förresten både McDonalds och Pizza. Pizzan beställde jag och Egil till kontoret ikväll. Före intagandet av den delikata pizzan tänkte jag; "Ååååh, nu kan ju den som tror att den kan - FÖRSÖKA STOPPA MIG FRÅN ATT ÄTA TVÅ ONYTTIGA SAKER PÅ EN DAG! HEJ MAMMA - JAG ÄTER BÅDE POMMES Å PIZZA PÅ SAMMA DAG!"

Efter att ha ätit några bitar fick jag så ont i magen att jag höll på att kräkas. Jag ångrar allt nu. Mamma, du har alltid rätt. Man kan inte äta så många onyttiga saker på samma dag. Vissa straffar tydligen Gud med detsamma.

Bra uppladdning för att försöka köpa jeans förresten. Jag lär ju inte ha viktångest imorgon. (<--- ironin flödar)

14 Augusti 2010


Nu sitter jag här på Kirby Street igen. Åt en flygplansmacka till frukost - den mackan som Egil fick men som han inte ville ha. Han tyckte det var konstigt att mackan hade 8 rader med ingredienser.

Jag har en massa bilder att lägga upp här, men i detta nu är jag förskyld och har just svalt 2 alvedon och 1 bisolvon. Det betyder att ni får vänta på bilderna. Nu ska jag göra iordning allt för att gå till jobbet! :)

1 Augusti 2010

Jag har inte tröttnat på London än.


Har jobbat helt fruktansvärt mycket de senaste veckorna. Sista veckan har jag dessutom jobbat två dagar jag egentligen borde ha varit ledig - samt många timmar övertid. Jag har varit skitstressad och sovit dåligt. Nu håller jag på att bli sjuk misstänker jag. Eller så är jag bara enormt trött. Det har varit lite av en kris på jobbet och det har verkligen krävts det yttersta av oss alla där.

Om några dagar reser jag tillbaka till Stockholm för en snabbvisit, känns mysigt på något vis. Jag saknar min familj och alla djuuuuuuren. Vill sova sked med Bejron och ta en lång tur i skogen med Blakur.


Jag mår  bara bra. Jag har det bra.

RSS 2.0